Seznamte se s Expresáčkem! Novou tváří EXPRES MENU.

Ahoj, já jsem Expresáček! 👋 Odteď vás budu provázet světem krkonošské kuchyně EXPRES MENU. Nejsem tady žádným nováčkem, jelikož vaše trvanlivé dobroty v sobě uchovávám už od roku 2008. Na svou chvíli slávy jsem ale čekal dlouho.

Teď konečně přišel můj čas, a tak jsem se stal tváří EXPRES MENU. Jaká čest! Je pravdou, že beze mě by EXPRES MENU nebylo tím, čím je. O tom, co všechno dokážu, vám ale povím zase příště.

Teď jsem se chtěl pochlubit svou premiérou v novém video spotu, kde jsem pomohl babičce zachránit nedělní oběd s rodinou. Zajímá vás jak? Koukněte se sami. 😉

A pokud byste si stejně jako naše rodinka chtěli pochutnat na rajské omáčce, mrkněte k nám na e-shop EXPRES MENU, kde si kromě rajské můžete vybrat ze široké nabídky dalších hlavních jídel, polévek nebo svačinek.

Ať už sáhnete po rajské nebo žlutém kari s tofu, přeji vám dobrou chuť!

Expresáček
Expresáček
Průvodce kuchyní EXPRES MENU

VÍCE ČLÁNKŮ

Vyrábíme kvalitní a zdravá trvanlivá jídla, která pomáhají lidem efektivně využít čas a nedělat kompromisy ve svém zdravém životním stylu.

NAŠE PRODUKTY

Žluté kari s tofu

Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.

Rajská omáčka

Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.

Kuřecí vývar

Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.