Rýžová kaše s karamelizovanými jablky a zmrzlinou-test4


15 min


Kulinářský nadšenec


2 porce

Naši jemnou kaši z rýže, kokosového mléka a rozinek můžete jíst jen tak, k snídani nebo na svačinu, stačí ale jen pár drobností, abyste ji proměnili v luxusní dezert. Zkuste ji vyšperkovat teplými jablky v karamelu a kopečkem zmrzliny. Vznikne naprosto božská kombinace, kterou nepohrdne žádný milovník sladkého. A navíc, na podzim je jak dělaná.

2 porce

1. Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na drobné kostičky.

2. Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte cukr a za občasného míchání nechte vytvořit jemný karamel.

3. Do karamelu přidejte jablka a špetku skořice, vše společně míchejte, až se karamel rozpustí a se šťávou z jablek vytvoří hustý sirup.

4. Rýžovou kaši EXPRES MENU ohřejte podle návodu na obalu a rozdělte do sklenic. Na kaši přidejte karamelizovaná jablka a těsně před podáváním doplňte kopečkem zmrzliny.

VÍCE ČLÁNKŮ

Vyrábíme kvalitní a zdravá trvanlivá jídla, která pomáhají lidem efektivně využít čas a nedělat kompromisy ve svém zdravém životním stylu.

NAŠE PRODUKTY

Žluté kari s tofu

Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.

Rajská omáčka

Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.

Kuřecí vývar

Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.